Trebat će vam:
1 konzerva graha
500 g svježeg špinata
100 g feta sira
Maslac
Maslinovo ulje
Malo čilija
Sol i papar
Tost kruh
Priprema:
Tost kruh premažite s maslacem i zapecite ga s obje strane na tavi. Stavite na tanjur. Na tavi zagrijte malo maslinova ulja, dodajte sitno nasjeckani češnjak, a odmah zatim i očišćeni i nasjeckani špinat. Pustite da povene. Špinat ocijedite i rasporedite po tostu. Na tavu dodajte malo maslaca i maslinova ulja, zagrijte i dodajte na kolutiće nasjeckani luk. Pirjajte dok ne omekša i poprimi boju. Dodajte ocijeđeni i oprani grah iz konzerve. Začinite soli i paprom. Možete dodati i malo timijana ili drugih začina prema želji. Dodajte i čili. Pirjajte 5 minuta i prebacite na špinat. Na kraju sve pospite feta sirom, poprskajte maslinovim uljem, soli i paprom. Poslužite odmah.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....