Trebat će vam:
burrata
500 g breskvi
ružičasti papar
krupna sol
50 g maslaca
origano
čili u vlasima
maslinovo ulje
bosiljak
svježa majčina dušica
Priprema:
Breskve dobro operite pod mlazom hladne vode. Obrišite ih kuhinjskim papirom. Zagrijte grill tavu, dodajte malo maslaca i vrlo kratko popecite breskve narezane na šnite sa svake strane. U tanjur stavite burratu i oko nje prepečene breskve. Sve začinite maslinovim uljem, paprom, krupnom soli i čilijem u vlasima. Dodajte malo svježe majčine dušice.
NE PALIMO PEĆNICU
Grilane breskve pravo su ljetno otkriće, poslužite ih uz burratu i bosiljak
Breskve najprije zapecite na grill tavi, a zatim ih, uz svježe začine, poslužite uz kremastu burratu
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....