2 avokada
pola manje glavice ljubičastog luka
1 rajčica
limeta
1 svježa ljuta papričica
sol, papar
peršinov list
300 g kozica
maslinovo ulje
timijan, ružmarin, mažuran
![Zagreb, 130617.
Ljetno druzenje i jela koje su pripremile i stilizirale Mateja Domitrovic i Slavica Sagolj u dvoristu staroga naselja Trnje.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/7/5/11/druzenje_trnje2-130617 (1).jpg)
Avokado mora biti zreo, odnosno mekan, tvrdi nije dobar. Prepolovite ga, izvadite košticu i sastružite unutrašnjost, koru bacite. Dodajte sitno nasjeckan luk, nasjeckanu rajčicu, sok limete, sol, papar i nasjeckanu ljutu papričicu i peršin. Dobro promiješajte. Kozice popecite na maslinovu ulju s timijanom, ružmarinom, mažuranom. Servirajte ih s guacamoleom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....