Trebat će vam:
1 luk
2 mrkve
2 krumpira
1 šaka graška
1 konzerva slanutka
2 para kobasica
2 žličice crvene paprike
3 žlice pelata
1 lovorov list
2 grančice timijana
sol i papar
ulje
Priprema:
Na dobro zagrijanom ulju najprije pirjajte sitno sjeckani luk. Dodajte mrkvu i krumpir koje ste također nasjeckali na sitno, a zatim dodajte kolutiće kobasice. Pirjajte 5 minuta pa dodajte crvenu papriku, lovorov list, timijan i pelate. Pirjajte još 5 minuta, a zatim prelijte vrućom vodom ili temeljcem. Kuhajte 25 minuta, dodajte grašak i kuhajte još 10 minuta. Dodajte slanutak iz konzerve i začinite soli i paprom. Dodajte i druge začine prema želji. Kuhajte još 5-10 minuta i poslužite toplo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....