100-130 g odreska od tune 2 žlice sojina umaka 50 g naribanog ljubičastog kupusa sol 2 žlice balzamičnog octa pecivo za hot dog maslinovo ulje čili ili wasabi majoneza crni sezam |
Dobar svježi tuna steak marinirajte u hladnjaku sat ili dva u sojinu umaku. Za to vrijeme pripremite naribani ljubičasti kupus u posebnoj posudi te ga začinite prstohvatom-dva soli i dvije jušne žlice balzamičnog octa. Dobro promiješajte kupus i stisnite par puta da se sve dobro upije. Ostavite u hladnjaku barem pola sata prije pripreme. Nabavite peciva za hot-dog te ih razrežite blago po sredini, ali pripazite da ih ne prepolovite. Na tavi na malo maslinova ulja ispecite tunu izrezanu na deblje trakice oko dvije minute sa svake strane, tako da ostane sočna. U razrezano pecivo stavite po želji marinirani ljubičasti kupus pa na njega pečenu tunu. Po želji začinite čili i/ili wasabi majonezom i pospite crnim sezamom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....