Trebat će vam:
1 kg čvrstih fileta bijele ribe, bez kože i kostiju
mješavina mediteranskih začina
2 žlice maslinova ulja
4 srednja bijela peciva
150 g majoneze
dvije žlice svježeg peršina
200 g crvenog kupusa
100 g zelenog kupusa
sol i papar
1 rajčica
Priprema:
Pomiješajte mješavinu začina, ribu i ulje u plitkoj posudi. Zagrijte grill tavu ili roštilj na jakoj vatri. Pecite ribu dvije minute sa svake strane ili dok se ne ispeče. Tostirajte peciva na tavi prerezanom stranom prema dolje. Pomiješajte majonezu, sitno naribani kupus i peršin u velikoj zdjeli pa začinite po želji. Podijelite polovicu ribe na podloge od peciva, na vrh stavite mješavinu kupusa, preostalu ribu i kriške rajčice pa poklopite i poslužite toplo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....