Trebat će vam:
40 g iceberg salate 20 g mrkve (rezane julienne) 20 g crvenog zelja |
Za dressing:
40 ml maslinova ulja 20 ml meda 12 ml soka od limuna |
Još:
300 g gambera 4 ml maslinova ulja glavica ljubičastog luka 60 g domaćih krutona sol, papar |
Priprema:
U zdjeli izmiješati iceberg salatu, mrkvu i crveno zelje te staviti na tanjur/zdjelicu. U maslinovo ulje dodati sok od limuna te dobro umiješati med kako biste dobili tekući dressing. Na tavici zagrijati maslinovo ulje, popirjati luk te dodati gambere. Kada su gamberi pri kraju, na tavicu dodati krutone da povuku aromu gambera i pirjanog luka. Ispečene gambere i domaće krutone položiti preko salate te sve zajedno začiniti domaćim dressingom. J
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....