RUČAK U 20 MINUTA

Ispecite ribu pa na istoj tavi napravite i jednostavan prilog - sočne rajčice s lukom

 Deposit Photos/
Nikad brži i jednostavniji ručak. Ispecite ribu po želji, a potom na istom ulju napravite lagani ljetni prilog

Trebat će vam:

2-3 veća oslića (ili druge ribe prema želji)

10-ak cherry rajčica

1 luk

2-3 režnja češnjaka

1 šaka bosiljka

Maslinovo ulje

Sol i papar

Priprema:

Oslića dobro očistite i filetirajte. Posolite ga i pecite na maslinovu ulju. Maknite ga s vatre, a zatim na isto ulje dodajte na kolutiće nasjeckani luk. Pustite da poprimi boju, dodajte protisnuti ili sitno sjeckani češnjak. Dodajte cherry rajčice koje ste prepolovili, začinite soli i paprom i pirjajte dok rajčice ne omekšaju. Na kraju začinite bosiljkom i paprom pa poslužite uz ribu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. prosinac 2024 07:43