LAGANI RUČAK

Jednostavna i brza, a zasitna salata od patlidžana s grilla i mladog špinata

 Berislava Picek/Cropix/
Slavica Šagolj s nama je podijelila recept za ovu jednostavnu sezonsku salatu

Trebat će vam:

2 - 3 patlidžana
300 g mladog špinata
100 g mini paprika punjenih sirom
30 g klica rotkvica
maslinovo ulje
pasta aceto balsamico
sol i papar

Priprema:

Patlidžan dobro operite, osušite papirnatim ručnikom i narežite na jednake kolutove. Na dobro zagrijanoj tavi pecite patlidžan bez dodataka masnoće. Pečene i malo ohlađene kolutove slažite na podlogu od mladog špinata. Patlidžane začinite solju, paprom i maslinovim uljem. Dodajte mini papriku punjenu sirom i klice rotkvice. Sve dodatno začinite pastom od aceta balsamica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. studeni 2024 12:24