• 250 g brašna
• prstohvat praška za pecivo
• 1 žlica svinjske masti
• 2 prstohvata soli
• 50 ml vode
• 5-6 cherry rajčica
• šaka rikule
• 1 svježi krastavac
• maslinovo ulje
• mljevena paprika
• sol
Od sastojaka zamijesite tijesto koje mora biti glatko i podatno. Napravite dvije kuglice, omotajte ih prozirnom folijom i ostavite stajati barem pola sata. U međuvremenu marinirajte halumi sir s mljevenom paprikom i maslinovim uljem. Očistite povrće i narežite ga. Halumi sir prepržite na rešetki i stavite ga sa strane, na toplo. Štapom (mi smo se poslužili drškom kuhače) izvaljajte tijesto u male piadine. Pecite ih na rešetki ili vrlo vrućoj gril tavi. Dok su još tople, s jedne strane ih pokapajte maslinovim uljem stavite sir pa povrće i presavijte.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....