Trebat će vam:
2 šljuke
1 vezica korjenastog povrća za juhu
peršinov list
2 jaja
30 g griza
sol i papar
voda
Priprema:
Očišćenu šljuku stavite u posoljenu vodu zajedno s povrćem i kuhajte sat i pol. Kad je juha kuhana, otkostite šljuku i 100 g mesa izmiksajte. U posudu stavite jaje, griz i izmiksano meso šljuke, začinite i dobro izmiješajte. Smjesu potom oblikujte u okruglice, a povrće narežite na kockice. Sve još kratko prokuhajte u juhi i poslužite.
JELA OD ŠLJUKE
Juha od korjenastog povrća s okruglicama od šljuke stvorena je za posebne prilike
Bili smo u restoranu Miljenka Drvara i isprobali šljuku na nekoliko neodoljivih načina...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....