200 g punozrnate tjestenine 1/2 crvene paprike 1/2 žute paprike 5-6 debelih šparogi 1 manji ljubičasti luk 1 manja tikvica 1 mrkva 5-6 cherry rajčica 5-6 mini mozzarella stručak listova peršina maslinovo ulje aceto balsamico sol i papar |
Tjesteninu skuhajte al dente i rashladite pod vodom. Prelijte s vrlo malo maslinova ulja, da se međusobno ne zalijepi. Sve povrće osim cherry rajčica operite i očistite te narežite na krupne komade veličine zalogaja. Promiješajte s malo maslinova ulja te zapecite u pećnici zagrijanoj na 220° oko 10 minuta. Od peršina, maslinova ulja, aceta, soli i papra štapnim mikserom napravite dressing te izmiješajte sve pripremljene sastojke s narezanim rajčicama i mozzarellom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....