Za biskvit će vam trebati:
2 jaja
40 g šećera
5 g vanilin šećera
50 g brašna
3 g praška za pecivo
Za parfe:
2 dl mlijeka
3 žumanjka
100 g šećera
120 g kestena
500 g izmiješanog šlaga
Dodatno:
500 g krušaka
10 g želatine
Za biskvit je potrebno izmiješati jaja i šećer pjenasto, postupno dodavati suhe sastojke i staviti ih u kalup promjera 23, peći u prethodno zagrijanoj pećnici na 160 stupnjeva oko 10 minuta.
Od mlijeka, šećera i žumanjka kuhati parfe do točke vrenja, malo ohladiti te dodati kestene i šlag.
Pasiranim i kuhanim kruškama (500 g) dodati 10 g natopljene želatine i rastopiti je. Slagati tortu u kalupu, biskvit, parfe te kruška, nakon toga ostaviti da se ohladi.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....