Trebat će vam:
1 kg odrezaka od šarana
5 žlica kukuruznog brašna
1 žlica crvene paprike
sol i papar
Priprema:
U velikoj posudi pomiješajte kukuruzno brašno, sol, papar i crvenu papriku. Odreske šarana uvaljajte u dobivenu mješavinu pa ih pržite na dobro zagrijanom ulju na srednjoj vatri. Pripazite, zbog debljine odrezaka šarana treba peći nešto dulje. Tako pečenog šarana poslužite uz krumpir salatu.
RIBLJI SPECIJALITET
Klasik koji volimo: Šaran iz tave s kukuruznim brašnom i crvenom paprikom
Šaran iz tave najbolje se slaže s klasičnom krumpir salatom, a dodati mu možete i kakav dobar umak na bazi vrhnja
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....