Priprema: 20 minuta • Pečenje: 40 minuta • Porcija: 4
Trebat će vam:
- 4-8 kobasica
- 150 g brašna
- 100 g kukuruznog brašna
- 1 žličica šećera
- 2 žličice praška za pecivo
- 250 ml mlijeka
- sok jednog limuna
- 2 jaja
- ulje za prženje
- sol i papar
Priprema:
U velikoj posudi umutite jaja, začinite ih soli i paprom i dodajte druge začine po želji, primjerice dimljenu papriku ili kajenski papar. Mlijeko pomiješajte s limunovim sokom i pustite da odstoji 10-ak minuta. Dodajte jajima, a zatim dodajte i brašna te prašak za pecivo. Sve dobro pomiješajte. Kobasice prepolovite i nabodite na štapiće za ražnjiće pa ih umačite u smjesu i pržite u dubokom ulju. Poslužite uz umak po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....