2 šalice badema 1/2 šalice agava sirupa |
Bademe miksajte do brašna, te dodajte agava sirup. Miksajte dok se smjesa ne poveže, mora se kod pritiska držati zajedno. Smjesu za koru rasporedite po kalupu i pritisnite ravnomjerno.
Bijela čokolada:
1 šalica indijskih oraščića malo vanilije burbon 4 žlice kakao maslaca 1/4šalice kokosovog mlijeka 1/3 šalice agava sirupa |
Sve sastojke stavite u blender i miksajte do guste kreme. Kremu prelijte po kori, te spremite u zamrzivač dok radite drugu kremu.
Smeđa čokolada:
1 šalica indijskih oraščića 2 žlice kakaa u prahu malo vanilije burbon 1 žličica soka od limuna 1/3 šalice agava sirupa malo vode po potrebi |
Sve sastojke stavite u blender i miksajte do guste kreme. Kremu prelijte po bijeloj kremi, te spremite u zamrzivač dok radite treću kremu.
Krema za vrh:
1 1/2 šalica indijskih oraščića 1/3 šalice agava sirupa 1/2 šalice kokosovog mlijeka 2 žlice kokosovog ulja šalice malina šalice borovnica |
Prvo miksajte sve sastojke osim borovnica dok ne dobijete lijepu rozu kremu. Pola kreme prelijte po čokoladnoj kremi. U drugu polovicu kreme dodajte borovnice, te po sredini roze kreme prelijte ljubičastu kremu i lagano uz pomoć štapića crtajte krugove i pomiješajte rozu i ljubičastu kremu. Tortu spremite u zamrzivač na 3 sata ili u hladnjak preko noći. Poslužite i uživajte u fatanstičnom spoju okusa.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....