KOLAČI KOJI SE NE PEKU

Kolačić s bobičastim voćem

 Berislava Picek / Hanza Media
Recept Mihaele Devscovi

Kora:

1 šalica badema
1 šalica datulja

Miksajte bademe do brašna, dodajte datulje, te miksajte dok se smjesa ne poveže. Dobivenu koru ravnomjerno rasporedite po silikonskom kalupu i pritisnite uz pomoć zadnje strane žlice.

Zagreb, 250615.
Autorica kolaca Mihaela Devescovi napravila je seriju raw food kolaca prema svojim receptima koje je nedavno objavila u svojoj prvoj kuharici Sirova hrana.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Krema:

1 šalica indijskih oraščića
pola male žličice burbon vanilije
1/4 šalice agava sirupa
1/4 šalica datulja
1/2 šalice mlijeka od kokosa
1 šalica svježih borovnica, malina, kupina i ribizla

U blender stavite sve sastojke i miksajte do guste glatke kreme. Kremu prelijte preko kore, te po vrhu ukrasite raznim bobičastim voćem. Spremite u hladnjak preko noći ili u zamrzivač na 3 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2024 22:14