BULLEIT TEA NAVELIKO
300 ml bourbon viskija
100 ml svježeg soka od limuna
20 žličica meda
1,5 l čaja
2 limuna
2-3 naranče
menta (po želji)
Napravite čaj, infuzirajte ga i ostavite da se ohladi. Ulijte bourbon i sok limuna te nadolijte čajem. Narežite naranče i limun na tanke ploške pa ubacite u veliku posudu. Ako imate svježe mente, isto ubacite. Pustite da sve odstoji barem pola sata. Voće i menta će infuzirati drugačije okuse. Med koji je naveden dodajte ako vam piće nije dovoljno slatko ili smanjite ako vam je previše slatko.
30 ml bourbon viskija
10 ml svježeg soka od limuna
2 žličice meda
150 ml čaja od hibiskusa, jabuke i listića kokosa (ako nemate listiće od kokosa može i čaj od hibiskusa, jabuke i naranče, a pokušajte i sami kombinirati čajeve kako bi vam se otvorile nove mogućnosti)
kriška naranče i ružmarin
Napravite čaj, infuzirajte ga i ostavite da se ohladi. U ohlađeni čaj ubacite med i promiješajte da se rastopi. Ubacite kocke leda u čašu za duga pića. Ulijte bourbon i sok limuna te nadolijte čajem. Dekorirajte kolutom svježe ili dehidrirane naranče i ružmarinom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....