Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 15 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 60 dag junećeg filea
- 8 g Alfa alfa klica
- grana padano sir
- rikula
- majčina dušica
- vlasac
- kapari
- kiseli krastavci
- limun
- češnjak
- svježe mljeveni sol i papar
- maslinovo aromatizirano bijelim tartufom
Priprema
1. korak
Očistiti file od žilica i iskosati na sitne komadiće
2. korak
Majčinu, vlasac, kapare, kisele krastavce i češnjak također sitno iskosati. Staviti file u posudu i postupno dodavati sve začine. Dodati maslinovo ulje aromatizirano bijelim tartufom, sol, papar i sok od limuna te izbalansirati okuse.
3. korak
Servirati na rikuli, na vrh staviti alfa alfa klice grana padano sir. Može se servirati i na tostiranom kruhu.
Napomena: za sve ostale sastojke normativi se ne mogu stavljati jer svatko kosani file začinjava po svojoj želji.
Restaurant Cadena, chef kuhinje Sanjin Braco
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....