Trebat će vam:
4 svinjska kotleta 500 g mahuna, zelenih ili žutih 1 kg mladog krumpira sol, papar peršinov list, kopar maslinovo ulje |
Mahune skuhajte te začinite sa solju, paprom, octom i maslinovim uljem te ih pospite sjeckanim per- šinovim listom i koprom. Kotlete posolite i popaprite pa ih ispecite na običnoj ili grill tavi s obje strane. Ako želite, u tavu možete dodati i dva cijela neoguljena češnja češnjaka i začine po želji, kotleti će biti aromatičniji. Krumpire također možete ispeći u tavi, ali poklopljenoj, prvo na niskoj temperaturi, a poslije ulijte malo vode i pecite ih na višoj temperaturi te otklopite tavu da ispari tekućina i da se lijepo zapeku. Posolite ih. A možete ih ispeći i u pećnici na uobičajen način.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....