RECEPT

KUHAMO S HRENOM: Pašteta od dimljenog lososa i hrena

Iako ga najčešće povezujemo s uskrsnim doručkom, hren je zdrava i ljekovita biljka koju možemo koristiti i u brojnim drugim jelima kako bismo ojačali svoj prirodni imunitet.
200 ml milerama
malo limunova soka
1 žlica naribanog hrena
7 g svježeg kopra
raženi kruh
400 g dimljenog lososa
2 limuna
sol i papar

U zdjeli pomiješajte mileram, sok od limuna, hren i usitnjeni svježi kopar. Izrežite losos na što sitnije komadiće te umiješajte u kombinaciju milerama i hrena. Tostirajte raženi kruh u pećnici te ga izrežite na manje komade. Premažite paštetom i ukrasite grančicama kopra. Poslužite s kriškama limuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. listopad 2024 18:46