Trebat će vam:
1 konzerva slanutka
150 g kus kusa
100 g feta sira
1 šaka sjemenki nara
3 žlice maslinovog ulja
Sok jednog limuna
1 šaka svježeg peršina
1 žličica tahinija
Sol i papar
Priprema:
Kus kus skuhajte tako da ga prelijete vrućom vodom, poklopite i pustite da odstoji dok ne omekša. Za to vrijeme u zdjelu ubacite slanutak, sitno sjeckani peršin, sjemenke nara i feta sir koji ste namrvili prstima. Sve dobro promiješajte pa dodajte skuhani kus kus. U posebnoj zdjelici pomiješajte tahini, maslinovo ulje, limunov sok, sol i papar. Prelijte preko salate, dobro promiješajte i poslužite. U slučaju da u hladnjaku imate ostatke nedjeljnog pečenja, dodajte i njih, a dobra ideja bit će i konzerva tune.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....