![36220554](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/11/k_36220554_640.jpg)
2 žlice maslaca 1 luk 3 češnja češnjaka 1 stabljika celera 2 mrkve 2 krumpira pileći temeljac 1 čaša mlijeka 4 žlice brašna 2 komada pilećih prsa sol i papar |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/6/27/10/Untitled3.jpg)
Maslac zagrijte. Na njega dodajte sitno sjeckani luk i češnjak. Pirjajte na laganoj vatri dok ne omekša. Dodajte sitno sjeckani celer, mrkvu i krumpir. Sve još malo propirjajte i dodajte pileći temeljac, količina po želji. Kuhajte tako otprilike pola sata. U čaši mlijeka rastopite brašno i dodajte ga u juhu brzo miješajući. Posolite i popaprite. Za kraj dodajte ostatke pilećih prsa narezanih na veće komade.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....