Prošli smo petak proveli na Plitvičkim Jezerima, ali ne kako bismo se divili neospornim ljepotama ovog nacionalnog blaga, već kako bismo u poznatoj Ličkoj kući uživali u perjanicama ličke gastronomije, ličkoj janjetini i krumpiru, buši, ličkoj šljivovici te siru škripavcu. Ovaj put su u kuhinji Ličke kuće glavni bili Gastronomadi, tim gastro-profesionalaca kojima je cilj bio samo jedan: pokazati da lička gastronomija nije samo janjetina s ražnja i buša na lešo. Ovo su samo neka od ukusnih jela koja su pripremili! Uživajte!
DRUGAČIJA LIKA
LIČKI SPECIJALITETI: Novo ruho najboljeg što Lika može ponuditi!
Ono što je posebno oduševilo sve prisutne je bio svima nam dobro znani lički hamburger. Ovaj put je on bio pripremljen od ličke buše s ličkom pancetom u domaćem pecivu i s domaćim umakom na bazi ličke base. E to je pravi lički hamburger!
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....