Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 2-4
Sastojci
- 3 i 1/2 šalice vode
- 500 g rabarbare
- 1/3 šalice meda ili sirupa od agave
- limunova korica (od 2 limuna)
- 3 šalice nasjeckanih, svježih jagoda
- 1 i 1/2 šalica cijeđenog limunova soka
- 1 limeta za ukras
- led
Priprema
1. korak
U veliki lonac ulijte vodu, dodajte limunovu koricu, agavin sirup ili med i nasjeckanu rabarbaru. Kuhajte sve na laganoj vatri dok ne prokuha. Smanjite vatru, poklopite lonac i pustite da kuha 15 minuta.
Nakon toga dodajte jagode i kuhajte sve još 2 do 3 minute.
Maknite lonac s vatre i stavite ga sa strane da se hladi. Nakon što su se sastojci ohladili izmiksajte ih u blenderu ili štapnim mikserom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....