DOBRE IDEJE

MED, PRIJATELJ SLANIH I SLATKIH JELA: Kozice s medom

 Marko Miščević / HANZA MEDIA
Kristaliziranje meda znak je da je pravi, a otopit će se ako se staklenku stavi u toplu, nikako vruću vodu

50 g omekšalog maslaca
3 žlice meda
žlica usitnjenog čilija
žličica usitnjenog češnjaka
žličica papra
2 žličice soli
1 kg kozica

Zagreb, 201219
Editorijal za Dobru hranu pod nazivom
Marko Miščević / HANZA MEDIA

Najprije napravite marinadu. Stavite sve sastojke u posudu, dobro promiješate te dodajte kozice kako bi se marinirale. Nakon sata zagrijte grill tavu, dodajte sadržaj iz posude i pecite kozice sa svake strane po minutu. Uz kozice možete servirati domaću tjesteninu sa šalšom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2024 10:35