ČETIRI RECEPTA

MEKANI LISTOVI BESKONAČNE TJESTENINE: Ništa ne tješi bolje od lazanja!

 Getty Images/iStockphoto
Ništa ne tješi bolje od lazanja, mekanih listova tjestenine sljubljenih s mesnim raguom, povrćem, parmezanom i domaćim bešamelom. Uobičajena je zabluda da je priprema lazanja kod kuće težak i mukotrpan posao. Nije, pogotovo ako se dobro organizirate i neke stvari pripremite prije vremena.

Imamo četiri provjereno dobra recepta koja ćete obožavati!

Lazanje sa špinatom, šunkom i ricottom

Lazanje s povrćem

Lazanje s mesom

Lasagna bolognese. Typical homemade fresh green pasta cooked in oven.
Getty Images/iStockphoto

Lazanje s gljivama

A plate of fresh home made lasagna with bolognese and mushrooms. Complementary colors, shallow depth of field.
Getty Images/iStockphoto

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. studeni 2024 22:29