Ovo tradicionalno meksičko jelo možete puniti sa mesom i povrćem po želji, a tortilje mogu biti kukuruzne ili pšenične. Opcija je bezbroj! San Servolo Indian pale ale, pale ale Varionice i Midnight Bell dark ale će savršeno ljubiti piletinu i povrće iz tacosa, a još bolje ubalžiti ljutinu ako ipak (u potpunosti opravdano!) pretjerate sa čili papričicom.
Trebat će vam:
400 g pilećeg filea 1 čili papričica 4 žlice maslinovog ulja 200 g tikvica zelena salata 4 režnja češnjaka 1 luk 1 crvena paprika 1 avokado pakiranje malih tortilja |
Priprema:
Piletinu izrežite na manje komade i izdinstajte ju na maslinovom ulju sa soli i paprom. Dodajte čili papričicu i protisnuti češnjak. Pred kraj dodajte na komade izrezane tikvice. Avokado ogulite i izrežite na trake. Tortilje stavite na grill tavu i pustite da lagano dobiju boju. Napunite ih smjesom od piletine, svokadom, salatom i paprikom. Poslužite uz umak po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....