Trebat će vam:
350 g pilećih jetrica
4 do 6 kajzerica
2 glavice ljubičastog luka
100 g rikule
200 ml kiselog vrhnja
100 ml grčkog jogurta
2 češnja usitnjenog češnjaka
sol
papar
Priprema:
Pileća jetrica dobro očistite od žilica, operite ih pod mlazom vode te osušite kuhinjskim ručnikom. Peciva prerežite na pola. U zdjelu stavite vrhnje, grčki jogurt, usitnjeni češnjak, sol i papar. Na jednu polovicu peciva stavite salatu, pripremljen umak i šnitu luka narezanog na kolut. Jetrica stavite na rešetku roštilja. Važno je da vatra bude jaka jer se jetrica ne peku dugo, dovoljno je minutu do dvije sa svake strane. Moraju biti fino mekana i kremozna, a ne gumasta. Odmah s roštilja jetrica posolite i popaprite te stavite na luk, poklopite drugim dijelom peciva i servirajte.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....