1 malo pečeno pile
3 srednje glavice luka
500 grama kora za savijače
25 grama maslaca
200 g cheddar sira
300 ml temeljca
jogurt
Mi smo koristili pečeno pile, a vi možete bilo koje ostatke pečenja. Meso pileta natrgajte na manje komadiće. Lim za pečenje premažite otopljenim maslacem. Jednu koru za savijače premažite maslacem, uz rub poredajte komade piletine, posipajte malo naribanog cheddara i koru zarolajte u dugačku zmijicu. Ponavljajte postupak dok ne popunite cijeli lim, odnosno ne potrošite sve kore, meso i sir. Pecite na 200°C oko 30 minuta. Pet minuta prije kraja pečenja zagrijte temeljac do vre - nja. Vrućim temeljcem zalijte kore i vratite burek još pet minuta u ugašenu pećnicu. Poslužite s jogurtom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....