RUČAK USRED TJEDNA

Napravite brzi sataraš pa ga poslužite uz hrskavi tost i omiljeni slani sir

 Berislava Picek/Cropix/
Osim kao brzi ručak, ovo jelo bit će dobar odabir čak i za doručak ili večeru

Trebat će vam:

4 šnite sourdough kruha
4-5 punih žlica sataraša
2 žlice slanog sira grabancijaš
1 češanj češnjaka
puno maslinova ulja
svježi bosiljak

Priprema:

Tostirajte sourdough kruh na maslinovu ulju. Češnjak prepolovite i sastružite ga po tostiranom kruhu. Servirajte ga uz sataraš (topao ili hladan) posipan slanim sirom i sjeckanim svježim bosiljkom.

RECEPT ZA BRZI LJETNI SATARAŠ IZ PEĆNICE POTRAŽITE OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. prosinac 2024 09:30