Trebat će vam:
1 luk
3 mrkve
1 manji komad celera
2 korijena peršina
1 šaka svježeg peršina
400 g piletine
300 g špinata
1 šaka rezanaca (noodlesa)
1 limun
sol i papar
Priprema:
Luk nasjeckajte na sitno i pirjajte ga na maslinovom ulju. Dodajte mrkvu, celer i korijen peršina, također sitno sjeckane, pa pirjajte još pet minuta. Zatim u lonac dodajte komad piletine i zapecite je sa svih strana. Začinite soli i paprom pa dodajte vode. Kuhajte dok povrće i meso ne omekšaju, a potom meso izvadite iz lonca, vilicom ga rastavite na komadiće i vratite u lonac. Dodajte malo limunova soka i ubacite rezance. Kuhajte dok skoro nisu gotovu, a na kraju ubacite špinat, pričekajte da povene i zatim ugasite vatru i poslužite u zdjelicama.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....