Trebat će vam:
2 kg krumpira
1 vezica rotkvica
100 g slanine
1 veliki luk
3 žlice grčkog jogurta
1 žlica majoneze
1 žličica senfa
sok pola limuna
svježi peršin
sol i papar
ulje
Priprema:
Krumpir skuhajte i narežite ga na jednake komade veličine zalogaja. Ubacite ga u veliku zdjelu i pustite da se ohladi. Rotkvice nasjeckajte na željenu veličinu i dodajte ih krumpiru. Slaninu nasjeckajte na komadiće, pustite da postane hrskava i dodajte krumpiru i rotkvici. Luk narežite na polumjesece i ubacite u zdjelu. U posebnoj posudi pomiješajte grčki jogurt, majonezu, senf, limunov sok, ulje, sol i papar. Nasjeckajte peršin i sve pomiješajte s krumpirom. Probajte i dodatno začinite po potrebi. Poslužite samostalno ili uz faširance.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....