Trebat će vam:
700 g otkoštene piletine
3-4 lepinje
povrće po želji (luk, rajčica, salata, krastavci)
4-5 režnjeva češnjaka
300 ml grčkog jogurta
1 žličica kumina
1 žličica mljevene crvene paprike
pola žličice kajenskog papra
sok pola limuna
50 ml maslinova ulja
sol i papar
Priprema:
U posudi pomiješajte grčki jogurt i sve začine, protisnuti češnjak, maslinovo ulje i komade piletine i pustite da stoji najmanje jedan sat, a najdulje jedan dan. Pećnicu zagrijte na 200 °C. Na dno posude stavite glavicu luka, u nju zabodite štapić za ražnjiće, a na štapić stavite meso. Pecite tako oko 1,5 sat, izvadite iz pećnice i pustite da se ohladi pa slažite meso u lepinju s umacima po želji i svježim povrćem.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....