Trebat će vam:
1 cijeli brancin
1 glavica češnjaka
1 vezica majčine dušice
3 srednja krumpira
šaka cherry rajčica
1 veća glavica luka
2 kriške limuna
3 žlice maslinova ulja
Priprema:
Narežite krumpir na tanje ploške, a cherry rajčice na polovice. Nakapajte malo maslinova ulja na dno posude za pećnicu i poslažite ploške krumpira u pleh tako da se malo preklapaju pa začinite solju i paprom. Pospite obilnom količinom majčine dušice i rasporedite neoguljene režnjeve češnjaka. Na krumpir poslažite rajčice. U očišćenog brancina stavite kriške limuna, nekoliko grančica majčine dušice i nekoliko režnjeva češnjaka, pokapajte ribu žlicom ulja, začinite solju i paprom i poslažite na krumpir. Pokapajte cijeli pleh preostalim uljem i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 °C oko 25 minuta.