![36134956](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/02/k_36134956_640.jpg)
Naša Kasandra, inače autorica bloga Forking Croatia, pripremila je svoju omiljenu utješnu hranu, temfanog piceka. Zvonimiru i Kasandri je za pripremu ovog recepta vrata otvorila obitelj Novinić, a pripremali su ga u Međimurskom cekeru. Temfanog piceka možete pripremati s domaćeom tjesteninom, ali i s krumpirom od kojeg možete raditi pire ili ga jednostavno skuhati i narezati na kockice. Okušajte se!
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/1/16/15/106-ZF__1007.jpg)
Trebat će vam:
2 manje glavice luka 2 kg piletine crvena paprika brašno 3 dcl kiselog vrhnja lovorov list sol, papar žlica masti |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/1/16/15/112-ZF__1045.jpg)
Za trgance:
0,5 kg brašna voda sol |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/1/16/15/109-ZF__1019.jpg)
Cijeli recept pročitajte OVDJE!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....