Priprema: 15 minuta • Kuhanje: 20 minuta • Porcije: 2-4
Trebat će vam:
1 pakiranje rezanaca
300 g svinjetine, od vrata
1 manja glavica kupusa
3 žlice soja sosa
1 žličica ribanog svježeg đumbira
1 žlica sezamova ulja
sol i papar
čili papričica po želji
Priprema:
Na tavi na ulju dobro zapržite komadiće svinjetine koje ste nasjeckali na sitno (najbolje vratine da bude sočo). Dodajte na rezance narezan kupus, a zatim i svježi đumbir. Dodajte soja sos, sezamovo ulje, sol i papar pa sve dobro protresite. Dok se meso i povrće pirja, skuhajte rezance pa ih ubacite u tavu i dobro promiješajte. Dodajte i čili papričicu po želji i poslužite toplo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....