ŠTO KUHATI?

Nikad bolji ručak usred tjedna! Radimo klasik iz djetinjstva,prhku pitu i slasne rolice s povrćem

 Mariha-kitchen
Ne možemo se odlučiti kojem se jelu s ovotjednog menija najviše veselimo; klasiku iz djetinjstva, jetrici s palentom ili brzim rolicama

Ovog tjedna praznimo hladnjak i radimo sjajna jela od ostataka. Započinjemo prhkom pitom u koju ubacujemo komadiće jučerašnjeg pečenja i omiljeno povrće, a zatim nastavljamo s brzim umakom od šampinjona koje poslužujemo uz domaće njoke. U srijedu kuhamo klasik koji spaja grah i tjesteninu i kojeg smo kao klinci zaobilazili u širokom luku, a sada mu se jedva čekamo vratiti, a u četvrtak je na redu ručak od 30 minuta - slasna jetrica s češnjakom i kremasta palenta sa sirom. Kombinaciji svakako ne zaboravite dodati i salatu po želji. Dobar odabir bit će krastavci s grčkim jogurtom i bučinim uljem. Riblji petak odlučili smo proslaviti brzim srdelama iz pećnice koje zatim poslužujemo na tostiranom kruhu. U subotu radimo hrskave rolice od povrća koje će voljeti čak i najmlađi, a u nedjelju sočnu mesnu roladu sa špinatom i prilogom po želji. Recepte donosimo u nastavku.

PONEDJELJAK

PITA OD OSTATAKA

image
Mariha-kitchen

UTORAK

NJOKI S BRZIM UMAKOM OD ŠAMPINJONA

image
Elena_danileiko

SRIJEDA

OMILJENI KLASIK S GRAHOM I TJESTENINOM

ČETVRTAK

JETRICA S PALENTOM

image
From_my_point_of_view

PETAK

SRDELE IZ PEĆNICE

image
Igordutina

SUBOTA

ROLICE S POVRĆEM

image
Carlamc

NEDJELJA

MESNA ROLADA SA ŠPINATOM

image
Candice Bell

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2024 12:23