Trebat će vam:
200 g suhih krekera
2 režnja češnjaka
2 jaja
3 žlice brašna
500 g pilećih ili svinjskih fileta
Sol, papar
Priprema:
U blender ubacite krekere, dva režnja češnjaka i žlicu maslinova ulja. Blendajte dok ne dobijete fino mljevenu smjesu. Prebacite u posudu. U drugoj posudi razbijte jaja, posolite ih i popaprite i dobro promiješajte. U treću posudu stavite brašno. Meso narezano na filete ubacite u brašno, umočite u jaja pa u smjesu s krekerima. Ponavljajte postupak dok ne ostanete bez mesa, a zatim pržite u dubokom ulju ili poprskajte uljem i pecite u pećnici na 180 stupnjeva oko 20 minuta s jedne strane, preokrenite i pecite još 10 minuta s druge strane. Poslužite uz rižu ili krumpiriće.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....