Trebat će vam:
6 - 7 svježih jaja
3 šake špinata
2 - 3 lista kelja
4 - 5 listova blitve
4 - 5 šparoga
1 luk
3 režnja češnjaka
Malo vode ili temeljca
Maslinovo ulje
Čili
Sol
Papar
Kruh za posluživanje
Priprema:
Zelenje operite i nasjeckajte. Na maslinovu ulju najprije pirjajte na listiće nasjeckani češnjak, a zatim dodajte zelenje. Kuhajte minutu, dodajte malo vode ili temeljca, tek toliko da prekrije dno. Promiješajte. Začinite soli i paprom. Na vrhu razbijte jaja i odmah poklopite. Pecite jaja dok bjelanjak ne bude gotov, a žumanjak još uvijek mekan. Za to vrijeme nasjeckajte luk. Luk pospite po gotovim jajima i poslužite uz tostirani kruh.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....