TJEDNI MENI

Od ostatka pire krumpira mijesimo tijesto, od leće radimo umak, a tortilje punimo piletinom

 Deposit Photos
Osim toga, od cvjetače radimo zasitnu juhu, a od krumpira i lignji salatu...

Još jedan zimski tjedan započinjemo toplim kruščićima s ostacima pire krumpira od nedjeljnog ručka, nastavljamo sa zasitnom tjesteninom s umakom od leće koji će obožavati čak i najveći ljubitelji mesnih umaka, a zatim u srijedu radimo gustu juhu od cvjetače i krem sira. Četvrtak smo rezervirali za omiljene palačinke, a ovog puta punimo ih kremastim nadjevom od špinata. U petak radimo laganu salatu s lignjama, u subotu tortilje s piletinom koje vole i mali i veliki, a za nedjeljni ručak pripremamo slasnu potrbušinu koja se odlično slaže uz pečeni krumpir i zdjelu lisnate salate. Sve recepte potražite u nastavku!

PONEDJELJAK

KRUŠČIĆI OD PIRE KRUMPIRA

image
Peredniankina

UTORAK

TJESTENINA S LEĆOM

image
Deposit Photos

SRIJEDA

KREM JUHA OD CVJETAČE I KRUMPIRA

image
Deposit Photos

ČETVRTAK

PALAČINKE PUNJENE ŠPINATOM

image
Deposit Photos

PETAK

KRUMPIR SALATA S LIGNJAMA

image
Deposit Photos

SUBOTA

TORTILJE S PILETINOM

image
Deposit Photos

NEDJELJA

HRSKAVA SVINJSKA POTRBUŠINA

image
Deposit Photos

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2024 07:19