Još jedan zimski tjedan započinjemo toplim kruščićima s ostacima pire krumpira od nedjeljnog ručka, nastavljamo sa zasitnom tjesteninom s umakom od leće koji će obožavati čak i najveći ljubitelji mesnih umaka, a zatim u srijedu radimo gustu juhu od cvjetače i krem sira. Četvrtak smo rezervirali za omiljene palačinke, a ovog puta punimo ih kremastim nadjevom od špinata. U petak radimo laganu salatu s lignjama, u subotu tortilje s piletinom koje vole i mali i veliki, a za nedjeljni ručak pripremamo slasnu potrbušinu koja se odlično slaže uz pečeni krumpir i zdjelu lisnate salate. Sve recepte potražite u nastavku!
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
KREM JUHA OD CVJETAČE I KRUMPIRA
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....