![29241849](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2023/05/29/k_29241849_640.jpg)
Trebat će vam:
220 g očišćenih paski
40 g listova bosiljka
70 g prženih lješnjaka
70 g naribanog tvrdog ovčjeg sira
700 ml maslinova ulja
sol i papar
1 žlica limunova soka
Priprema:
U blenderu na većoj brzini sjedinite limunov sok, ovčji sir, bosiljak, maslinovo ulje, sol i papar kako biste dobili emulziju. Paski usitnite nožem, kao i lješnjake, a usitnjenost je stvar ukusa. U emulziju umiješajte prethodno narezane paski i lješnjake pa sve dobro izradite kuhačom. Po potrebi dodatno začinite. Pustite da odstoji kojih pola sata kako bi se svi okusi proželi prije posluživanja. Poslužite ga kao i bilo koji drugi pesto.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....