Trebat će vam:
140 g prsa (s dvije šljuke)
1 češanj češnjaka
1/2 svježe rajčice
prstohvat bosiljka
sol
50 g tankih šnita pancete
8 klobuka šampinjona
20 g crvene kisele paprike
20 g mozzarele
1 dl vina
50 g džema od šumskog voća
Priprema:
S očišćene šljuke iskostite prsa. Stavite lijevi i desni dio prsa jedan do drugoga da se malo preklapaju i lagano natucite batićem. Nadjenite češnjakom, rajčicom i svježim bosiljkom. Posolite i zarolajte zajedno s pancetom. Rolice pažljivo pecite na gril tavi ili roštilju 15 minuta na srednjoj temperaturi. Klobuke šampinjona napunite naribanom mozarellom i kiselom paprikom nasjeckanom na tanke kockice pa zapecite u pećnici. Pripremite umak od šumskog voća tako što ćete u tavici pomiješati džem i vino i lagano zagrijavati nekoliko minuta dok se lijepo ne sjedini. Pečene rolice narežite na trećine i poslužite s umakom i punjenim šampinjonima.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....