Trebat će vam:
500 g svježih rajčica
250 g krem sira
1 režanj češnjaka
1 grančica timijana
1 pakiranje lisnatog tijesta
200 g mozzarelle
bosiljak
sol, papar
maslinovo ulje
Priprema:
Rajčice najprije narežite na kolutove i stavite ih na papir za pečenje. Pustite da stoje oko 10 minuta. Za to vrijeme pomiješajte krem sir, protisnuti češnjak, dvije žlice maslinova ulja, sol i papar. Dodajte i malo timijana. Dobivenom smjesom premažite lisnato tijesto, ali svakako ostavite dva prsta širine praznog tijesta sa svake strane. Na kremastu podlogu dodajte rajčice u jednom sloju, prazne rubove preklopite preko rajčica i još jednom sve lagano poprskajte maslinovim uljem. Pecite na 200 stupnjeva oko pola sata ili dok tijesto nije gotovo. Izvadite iz pećnice i po vrhu rasporedite mozzarellu i pospite svježim bosiljkom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....