Trebat će vam:
125 ml espressa
50 g smeđeg šećera
370 ml vrhnja za šlag
1 žličica želatine u prahu
Priprema:
Svježe skuhan espresso pomiješajte sa šećerom. Miješajte kratko dok ne šećer ne otopi. Dodajte vrhnje za šlag i sve stavite na vatru da se lagano zagrije. Ne smije zakuhati. Pred samo vrenje maknite s vatre. Nekoliko žlica tople tekućine stavite u želatinu da se dobro otopi prema uputama na pakiranju. Vratite sve u istu posudu, dobro promiješajte te ulijte u čašice. Pustite da se dobro ohladi prije posluživanja. Prilikom serviranja dodajte koju žličicu svježe kuhane kave.
SAMO 4 SASTOJKA
Ova panna cotta s espressom jedan je od najjednostavnijih recepata na koje ćete danas naići
Za pripremu ovog deserta trebat će vam samo četiri sastojka. Najviše vremena oduzet će vam čekanje da se panna cotta ohladi
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....