Priprema: 10 minuta • Pečenje: 30 minuta • Porcija: 2-4
Trebat će vam:
3-5 batata
2 para kobasica
topivi sir po želji
povrće po želji
1 manje pakiranje grčkog jogurta
maslinovo ulje
pola limuna
1 šaka začinskog bilja (peršina, kopra...)
sol i papar
Priprema:
Batat prerežite popola, natrljajte ga maslinovim uljem i solju pa pecite u pećnici 20-ak minuta na 200 Celzijevih stupnjeva (ili dok ne omekša). Izvadite ga, unutrašnjost blago pritisnite vilicom pa po njemu pospite na kolutiće narezanu kobasicu. Dodati možete i sir i povrće po želji. Ponovno ubacite u pećnicu i pecite još 15-ak minuta. Poslužite s umakom od jogurta, soli, papra, maslinova ulja, limunova soka i začinskog bilja po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....