Priprema: 15 minuta • Kuhanje: 20 minuta • Porcija: 2-4
Trebat će vam:
3 krumpira
4 mrkve
2 mlada luka
1 jaje
4-5 žlica mlijeka
3 žlice slanutkovog ili bijelog brašna
1 žličica praška za pecivo
sol i papar
ulje za prženje
grčki jogurt
Priprema:
Krumpir i mrkvu naribajte, dodajte sitno sjeckani mladi luk. Dodajte jaje, mlijeko, prašak za pecivo, brašno te sol i papar. Pomiješajte u gustu smjesu.
Na tavi zagrijte ulje pa dodajte žlicu smjese. Pustite da se donji sloj zapeče, okrenite i pecite još minutu.
Postupak ponavljajte sve dok imate smjese.
Ocijedite na papirnatim ubrusima i poslužite uz grčki jogurt.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....