Priprema: 15 minuta • Kuhanje: 25 minuta • Porcija: 4
Trebat će vam:
1 žlica ulja
1 žlica maslaca
1 glavica luka
1 žličica svježeg đumbira
2-3 režnja češnjaka
700 g pileća prsa bez kostiju i kože
4 žlice koncentrata rajčice
1 žlica garam masale
1 žličica čilija u prahu
1 žličica kumina
1 žličica soli
¼ žličice crnog papra
237 ml vrhnja ili jogurta
riža za posluživanje
Priprema:
Zagrijte ulje i maslac u velikoj tavi na srednje jakoj vatri. Dodajte usitnjeni luk i pržite dok luk ne postane lagano zlatne boje. Dodajte đumbir i češnjak i pustite da se kuha pola minute, miješajući da ne zagori. Dodajte usitnjenu piletinu, koncentrat rajčice i začine.
Pecite 5-6 minuta ili dok se sve ne skuha.
Dodajte vrhnje i kuhajte 8-10 minuta uz povremeno miješanje.
Poslužite uz basmati rižu ili uz naan.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....