Priprema: 10 minuta • Kuhanje: 20 minuta • Porcija: 2-4
Trebat će vam:
- 8 kriški kruha
- 100 g maslaca
- 200 g gljiva po želji
- 1 veći režanj češnjaka
- 1 luk
- začinsko bilje po želji (peršin i timijan)
- 200 g mozzarelle, cheddara ili drugog sira po želji
- prstohvat timijana
- sol i papar
Priprema:
Žlicu maslaca otopite na tavi pa dodajte luk i pirjajte 5 minuta uz miješanje. Dodajte protisnuti režanj češnjaka, a odmah zatim i sjeckane gljive i pirjajte 5 minuta, dodajte sol, papar i začinsko bilje pa maknite s vatre.
Kriške kruha s obje strane premažite maslacem. Na jednu krišku stavite malo sira, dodajte gljive, prekrijte s još malo sira, poklopite drugom kriškom i pecite na tavi na laganoj vatri dok sendviči ne postanu hrskavi s obje strane.
Poslužite odmah, dok su još topli.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....