Predblagdanski dani najčešće sa sobom donose i užurbanost pa smo tako na ovotjedni meni odlučili uvrstiti jednostavna, brza, ali i ukusna jela za pripremu kojih vam neće trebati više od 20 minuta. Ponedjeljak započinjemo slasnim tortiljama od ostataka u koje, po želji, možete ubaciti i tunu, u utorak radimo hrskave prokulice sa slaninom, a u srijedu kremastu piletinu. U četvrtak je na redu slasni klasik pa tako pripremamo pohani sir s krumpirićima iz pećnice, a zatim nastavljamo nešto laganije i radimo salatu od hobotnice sa slanutkom. Vikend smo rezervirali za jednostavnu tjesteninu s limunom i graškom i jednu pravu domaću pileću juhu uz koju kuhamo i umak od kopra. Sve recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
ČETVRTAK
POHANI SIR S KRUMPIRIĆIMA IZ PEĆNICE
PETAK
SALATA OD HOBOTNICE SA SLANUTKOM
SUBOTA
TJESTENINA S LIMUNOM I GRAŠKOM
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....